Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ang medial exploatering av ett begrepp. Tele2


Svarta fåret har fått ett ansike

 

men samtidigt
förlorat sin själ




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-30 16:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
precis...du har så rätt...mina tankar har gått åt det hållet också...
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth