Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiter i den här nu. jag tycker om orden men det går inte att få dem i rätt ordning som jag vill ha eftersom poeter.se flyttar om texten när den publicerar. så jag skapade något helt annat av det jag hade. förlåt.


all världens tidsfördriv i min hand

handledshud i ett hav av chips
delar orden med fyra stycken
jag är sträv på insidan av läppen
skavd av orden jag håller emot

kan inte trixet att välja mina tankar väl


spottar ut känslorna i
ditt ansikte genom noveller
skrivna med sms
(typiskt mig)






en stenfigur spyr bakom ett träd, helt stilla
med ljudet alldeles för högt

vänder kinden till och blir som damen
som går förbi fokuserar fullkomligt
på hunden hellre än verkligheten





går utan bh när jag glömt
att klä på mig min rustning
regnar in under huden och fryser till is


små tankar kryper upp längs ryggraden
skapar
konstant gåshud




Fri vers av kaptenen
Läst 152 gånger
Publicerad 2008-12-01 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen