Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista dikten tills jag orkar göra något åt saken 50 publicerade var visst max så nu får ni nog roa er på egen hand tack. ps. skit i rubriken, jag hatar rubriker.


ett för länge sedan glömt språk kliar

kanske är jag bara berusad
eller
mätt
eller
nerfrusen
men dina fingrar som rör hud bildar elektriska fält
darrar som ett efterskalv



kanske är din skönhet ett välriktat slag
slår ut nervsystemet i takt med varje klunk öl


jag är lätt
då det tyngsta i mig
är du
lika upptagen som du är vacker

MEN
det finns inget brutalt över dig trots att du håller i piskan
lägger mig för dina fötter
redan innan

första

slaget


din hemska jävla skönhet lamslår mig fyller mig med elektricitet
som gör mig lugn varje nerv är avslappnad till max
en pulserande ström i varje hudlager




du sitter framför mig skrattar och ler leendet
som redan efter sekunder fick mig
att vända bort ögonen för att inte brännas

(som en jävla storm)

bär märkena på min kropp som medaljer
önskandes
att alla vore utav din hand

har aldrig lämnat någon
vid medborgarplatsen
som jag lämnade dina läppar




Fri vers av kaptenen
Läst 476 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-14 20:31



Bookmark and Share


  Frederick
helt klart din bästa text. & jag orkar inte citera och ha mig. sånt sysslar pensionärer med.
tack som fan för den här. jag bokmärker.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen