Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu vill jag ta hand om mig själv, det är det jag känner


ATT KÄMPA

Att kämpa att inte ge upp,
kan kännas svårt många
gånger

Men att att kämpa , ta upp
kampen med faran, som kan
kännas hotande.

Kan det vara fel?

Att kämpa, för att orka med
livet, ta tag i det svåra, lita
till HONOM, som är vår tröst
vår hjälpare.

Kan det vara fel?

Mitt liv är mitt, varför ska jag
anpassa mig, göra andra till
viljes?

Då är det inte jag, jag måste
göra det jag orkar, kan inte
alltid vara andra till lags, det
är jag som bestämmer, och
ingen annan över mig och
mitt liv

Jag kämpar varje dag, varje
timme, minut och sekund, för
att må så bra jag bara kan

Jag vill och måste lyssna, till
mitt inre, just nu är jag så trött,
vill tänka på mig själv, vad som
är viktigast, just nu för mig, inte
stå till pass, bara någon säger
kom

Så nu kämpar jag, tar hand om
mig själv, tänker på mötet som
snart ska ske, mötet med min
vän

Snart kommer han till mig, då
vill jag må bra, njuta av den
tid vi får tillsammans

anits 30 november 2008









Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-30 22:05



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Så fin, så klok.
2008-12-02

  Bibbi VIP
Hoppas, önskar och ber att Du ska få det riktigt bra då Din vän kommer och få nåd att "kasta Din börda på Herren" Psalt. 55:23
2008-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om trons goda kamp och om Jesus som trons fullkomnare och hövding.
I rest my case...
2008-11-30

  Sladjana Zubcevic
"Snart kommer han till mig, då
vill jag må bra, njuta av den
tid vi får tillsammans"
Vackert skrivet.
Lycka till, min vän.
Kram
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP