Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett mail, inte en telefonsignal från gamla vänner
Ja så är det i öknen




Svarte Petter eller

 

sitter här

i ensamheten

och spelar

svälta räv med mig själv

eller

är det kanske

Svarte Petter




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-02 17:13



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...
eller kanske
IDIOTEN,
svår att få
att gå ut?
Långa dagar
var den en
god förströelse.
2008-12-03

  Regular
en liten gnutta vatten på vägen från mig
2008-12-02

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet vännen.
2008-12-02

    Lindizz
Känner starkt den ensamhet som gör så ont att vara i. Mycket bra skrivet.
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP