Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstäver... jaaaaaa!

 

Sätt mig bland bokstäver,

jag myser och mår,

ty kärleken till dem

för evigt består.

 

Sätt mig bland siffror,

jag genast går,

försöker ta mig ut

ur dess snärjande snår...

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-02 21:15



Bookmark and Share


  Miss Mod
Klockrent, verkligen.
2008-12-06

  Njord
Tjusig vers med snygga rim
Bokstäver och siffror man kan gilla båda.
Vackra att skriva på ditt vita ark
2008-12-04

  Hildegun Relefors
Jag sätter mig bredvid dig!
2008-12-04

  Gunnel Eriksson VIP
Det är skillnad!
Väl formulerat.
2008-12-03

    Maria Malm
Väljer samma miljö!
2008-12-02

  Alfie M
Ja!

Känner igen mig!
Bra!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP