Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är

Det är jobbigt
Att falla
Så djupt för dig.

Se på
När du klättrar upp,
Lämnar mig ensam
Där nere.

Det är tufft
Att sitta
I mörkret,

Vänta
På att du samlar mod
Och dyker ned
I min famn igen.

Det är svårt
Att hålla dig
Med vetskapen om

Att du kanske
Bänder upp
Mina kärleksmålande fingrar,
För att sen
Fly.

Men det är
Främjande lätt
Att älska dig
När du är mig
Så nära.




Fri vers av vitsten
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 03:44



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Åh, så varmt och innerligt du skriver! Känns äkta och sant!
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten