Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet

OTROHET
(en skrivaruppgift som jag gav på Tellus igår)

JaG TROR PÅ TROHET
oCH OM OTROHET - ÄRLIGHET
MAN MÅSTE TRO PÅ NÅGOT...

oM INGET ANNAT SÅ
PÅ SANNINGEN
SOM KAN BEFRIA
OCH UTLÖSA NÅGOT FÖRFAÄRLIGT

MEN DET FÅR MAN TA
OM KÄRLEK FINNES...

IBLAND KAN OTROHET VARA BRA
ALLTSÅ...OM TROHET ÄR DÅLIGT




Fri vers av claes fredelius
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-12-03 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius