Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A är ditt namn

-Ja!

Mitt hjärta har kollat upp mot himlen idag och ropat ut efter dig
Jag tror det bett om att ditt hjärta känner samma sak som det som finns i mig

-Ja!

Min hjärna har fått flipp, och den hade ställt in sig på att det aldrig skulle bli vi två mer
Men när jag såg dig så slog hjärtat den tanken jag hade i hjärnan ner

Hjärtat tog över helt och hållet och fyllde hjärnan med kärleks tankar om dig
Hur ska jag beskriva det underbara som händer inom mig?

Jag vet inte, jag vet inte hur
Ja ska försöka, det kanske går om jag har tur

Fylld av liv, fylld av hopp, fylld av kärlek , det finns inget stopp

Det var två himmelskt blå ögon som från början fick mig att falla så
Denna gången är det mycket mer ändå

När du inte är hos mig får jag den där saknaden som känns ända in i ryggmärgen
När du är hos mig får jag den lyckokänslan som får mig att sväva över bergen

A är ditt vackra namn och du är den enda tjejen i världen jag vill ha med mig i min båt som står redo vid vår hamn...




Fri vers av Tipoet
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-12-04 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tipoet
Tipoet