Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken för mig definierad !

Jag måste ge mig själv till himlen och mitt öde.
Jag måste se genom allt och jag måste ge allt.
Kärlek är för mig allting och det är vem jag är.
Det pirrar i kroppen så fort jag ser dig.
Samtidigt känner jag att jag måste älska mer.
Jag måste älska så mycket mer än att älska en person.
Jag måste låta kärleken svämma över, jag måste älska allting jag gör och älska varje handling jag gör.
Jag måste älska alla årstider och alla varelser.
Jag måste älska vädret och vädret kommer älska mig tillbaka. Jag kommer älska alla känslor jag känner inom mig för allting jag känner är kärlek.
Jag måste kunna resa mig över allting annat och inse att allting händer av en anledning. Folk kommer göra mig orätt men jag kan inte sluta älska av den anledning.
Låt min kärlek svämma över. Låt min kärlek inspirera människor. Låt min kärlek få människor att skina mer än vad dom redan gör. Låt min kärlek stå över mig själv.
Och låt kärleken visa vem jag verkligen är inombords.
Jagh kommer aldrig be om något mer. endast att jag kan göra alla mina val i livet av kärlek och lycka.
Allting alla vill känna är lycka och kärlek. Och låt mig få explodera och sprida min kärlek över allting. Även fast jag någongång känner mig tveksam och nere. Låt min kärlek ta upp mig på mina fötter igen. Ingen annan känsla kommer få ta över känslan av kärlek. Och det kommer den ej göra.
Jag vet vem jag är. Jag vet vad jag ska göra. Jag vet vad som krävs. Jag vet att jag kommer göra det. Låt människor förstå mitt syfte. Och gör mig mer än bara människa. Och jag ska skina starkare än någonting någonsin skinit förrut. Ingen kan få mig att må dåligt igen.
Och jag kommer aldrig må dåligt igen. Sätt ett leende på mina läppar nu. Jag kommer släppa in dig nu och låta dig ta över helt och hållet. För jag känner dig kärleken och du är allting. Du kommer visa dig din mening. Och jag kommer visa dig min mening. Ta mig och visa mig meningen med livet. LÅt mig söka den, Låt mig känna den. Låt den få vara vem jag är. Låt kraften utlösas så starkt att den tar över världen. Låt min kraft inspirera all kärlek. Låt allting inspirera mig. Låt mig få se bortom min egen smärta. Låt mig förvandla andras smärta. Låt mig få förvandlas. Låt mig födas. Låt mig bli den jag är.
Tillsammans ska vi älska.




Fri vers av Tipoet
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tipoet
Tipoet