Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du en älskares hjärta fött

Ur ditt leende vaknade jag upp
från det paradis jag
befunnit mig i

Var är jag?

Jag inser snabbt att jag bara
drömt och att du åter
är borta

Saknadens kraft är kall när man
den får uppleva på sikt och i
ovisshet

Ljuden jag minns från din stämma följer mig
och håller ensamheten på avstånd
när jag är själv

Doften och smaken från din hy
vaggar mig till sömns om
natten

Där du en älskares hjärta fött,
där saknar jag fortfarande ljudet av ditt
hjärtslag

Där oceaner skapas i dina ögon
Dit för du mig när jag blundar

Och där ska jag föralltid leva i ditt
paradis.....




Fri vers av Tipoet
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-12-04 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tipoet
Tipoet