Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp din sol

Låt vintern ta min oro
låt den frysa den

Låt min tro vara ljuset
i mitt mörker

Låt glädjen av leenden
lugna mina sinnen

Låt din varma kind
värma mig i vinterrusket

Låt ett vingslag i min dröm
föra mig till dig

Låt min kärlek klara
magiska under

Låt tiden förändra mig
för dig

Låt mig få hålla om dig


Släpp din sol
till mig.




Fri vers av Tipoet
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-04 21:54



Bookmark and Share


  himlakropp
"låt min kärlek klara magiska saker"

nja va . stämningen bröts i och med det lilla ordet "saker" enligt min mening . ett mer omagiskt ord än så kan väl knappast finnas . synd på så finstämd dikt i övrigt !
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Tipoet
Tipoet