Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det ok?

suger i mig av genomskinliga, oluktande och
osmakande röken
den beroendeframkallande röken
titta inte på mig
då får jag inte titta (har jag lärt mig)
du tittar inte
tänk om jag skulle våga fråga
är det ok att jag tittar på dig?
är det ok att jag behöver titta på ditt utseende?
inget personligt, fast jag känner ju inte dig
är det ok att jag är beroende av att se på dig?
där du sitter och det

ser


ut

som att du vet att alla vill se på dig
även om alla kanske inte ens vill
men dendär säkerheten du har i blicken
när du bara...bara stirrar ut genom
bussfönstret. halvöppna, trötta ögon
men så jävla beroendeframkallande







hur ser du på cancer?




Fri vers av fönster
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-04 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster