Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt jävla pucko, haha!

du är så jävla korkad
haha, det är ju skrattretande
hur fan kunde du lämna henne?
hur fan kunde du, och sedan stå här och gråta?
gråta för att hon kan bli lycklig
lycklig utan dig!
det är patetiskt!
du får fan skylla dig själv,
du borde tänkt INNAN du gjorde slut
ditt förbannade, äckliga missfoster.
jag hatar dig verkligen, så jävla
jävla jväla mycket!
du är så jävla korkad!!
hör du det!!?
SÅ JÄVLA KORKAD!





mamma:
-timmy, vad håller du på med? vem pratar du med? är du klar på toa snart?



spegeln skär mig.




Fri vers av fönster
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-04 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster