Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsaknad av denna


Internet

Internet !!

Ja, vad tusan ska man med det till,
då det ändå gör som den själv vill.

Man drar kabblar hit och dit,
sätter i kontakter än här och där,
det känns som man sitter i ett spindelnät.

Det vägrar fungera,
man tar sig en klunk,
i tron att datorn fått spunk.

Kanske sitter där en litte gubbe i apparaten,
som tänker, näää, nu ska den den där slapparen,
få se att något internet blir det inte av, fastän kabeln är kopplad och klar.

Mitt internet vägrar fungera, det har gått i strejk,
detta är inte fejk,
jag blir evigt less,
har inte ens ett ess,
att ta fram ur rockärmen då det strular.




Fri vers av Hugos matte
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-12-05 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte