Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något som

Tror, men vet ej, om du mig kan förstå

hur mycket av mina tankar jag på dig spenderar

jag vet att du är, att du är den jag litar på

Sitter här för mig själv, vill att du, att du och jag delar



En märklig distans, men ändå, givetvis, så nära

Ett makabert förhållande, ett, jag-vet-inte-vad

pirrande, kanske stirrande blickar, vill dig förtära

Vill inte, kommer inte, acceptera, att vi inte är i samma rad







Fri vers av Rasmus Ström
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-12-06 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström