Efter tre års liv med minnena av min stora kärlek,  i ett liv som enbart blickat tillbaks, tvingar jag mig nu att INTE SE TILLBAKS i varje stund.....
Ett första försök att ta mig framåt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter tre års liv med minnena av min stora kärlek,  i ett liv som enbart blickat tillbaks, tvingar jag mig nu att INTE SE TILLBAKS i varje stund.....
Ett första försök att ta mig framåt




Vänd dig inte om

 

sätter den ena foten

före den andra

även om det går sakta

går det framåt

 

dimsköljda vägars riktning syns inte alltid

 

smärtan håller fast

om jag vänder

mig om släpper

den inte taget

 

genom tårars dimsyn tvingas jag framåt

 

måste lämna det liv

som svikit 

inte lämna mig själv

i eget svek

 

jag vänder mig inte om och säger inte farväl




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-06 18:07



Bookmark and Share


    wildrosen
gripande och stark...
2008-12-08

  Gunilla VIP
Som ett mantra
framåt
framåt
se framåt
sträva framåt
Vackert!
2008-12-06

    ej medlem längre
...efter ett tag när man gått vidare kan man blicka bakåt utan smärta men det tar olika tid , via olika vägar för olika individer...
Starkt skrivet vännen!
2008-12-06

  Eaglemountains VIP
det är svårt att gå vidare, sorgen kan vara så stark, men man ska aldrig säga farväl, men försöka gå framåt - även om man vill titta bakåt .....det är väldigt svårt.

STARKT SKRIVET!
2008-12-06

  Sladjana Zubcevic
"måste lämna det liv

som svikit

inte lämna mig själv

i eget svek



jag vänder mig inte om och säger inte farväl"
Gripande och fint skrivet.
Vackert och mycket stark.
Ditt hjärta kan rymma mycket, min vän.
Kram
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP