Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma igen




från den långa resan
vi äntligen hittade hem

bygger upp det andra raserat
håller fast vid hoppet - tron
i dess mitt
ån som flyter
betraktelser av den som står
på bron

det är sällan i orden - mening hittas
dess helhet utgör livet
mellan rader i allt det vita
livet i texten spelas upp

kanske samma med livet själv
mellan händelserna som sker
i allt det gråa delar vi
det svarta och det vita
och där och då det utspelar sig
livets poesi

och när man kommer hem igen
känns allt det gamla åter nytt





Fri vers av Regular
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-06 18:16



Bookmark and Share


  Blåbäret
insiktsfulla och starka rader som berör "det är sällan i orden - mening hittas dess helhet utgör livet"...du skriver under huden här...applåder
2008-12-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbara ord, och en sak ska du veta...det här hamnar i min bokmärkesamling..Tårarna är inte långt borta, och då har du berört mig...in i själen o i mitt hjärtas djupaste/B
2008-12-06

    ej medlem längre
BRA!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular