Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath, Trädgården skapad av min pappa.




Framgång ?

 

Citat av Ralf Waldo Emerson

skrivet på 1800 talet. Klokord?

 

"Att skratt ofta och mycket; att

vinna intelligenta människors respekt

och barns tillgivenhet; att förtjäna ärliga

kritikers uppskattning; att uthärda falska

vänners svek; att uppskatta skönhet; att

leta fram det bästa hos andra människor;

att lämna efter sig en värld som är

lite bättre tack vare ett friskt barn,

en trädgårdstäppa eller förbättrade sociala;

förhållanden; att veta att åtminstone en

levande varelse har kunnat andas lättare

för att man levat. Detta är framgång:"  

 

Eva Langrath december 2008

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-07 10:45



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Emerson var sannerligen en klokman...
tack!
2008-12-17

  Måna N. Berger
Ja, det tycker jag nog, det är klokord. Och din pappa har med framgång gjort världen lite vackrare med sin trädgård!
2008-12-09

    Madeleine Ågren (Maduska)
Ja, det var verkligen kloka och livgivande ord! Tack för dem.
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP