Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

folk brukar säga

folk brukar säga
vi är inte rädda
men jag är dödsrädd för att leva
och livsrädd för att dö

folk brukar säga
vi älskar för evigt
men jag hatar evigt
om det är vad det sägs

fok brukar säga
jag älskar dig till varran
men jag hatar att älska
och älskar att hata

folk brukar säga
vänner är bra att ha
men vänner kräver att jag kan
och jag kan bara kväva mina vänner

folk brukar säga
man lever längre av att le
men inga ler i mitt land

folk brukar säga
man lever mindre av att röka
och alla röker i mitt land

folk brukar säga
sikta mot stjärnorna
men jag siktar mot hjärnorna

folk brukar säga
man blir som man umgås
men inte fan blir jag ett påhitt





Fri vers av fönster
Läst 189 gånger
Publicerad 2008-12-08 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster