Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade son

Den kärlek jag känner
är gränslös och sann

Du är mitt allt
mitt hjärta jag kan

Älska dig alltid
tills månen ej finns

Till solen har slocknat
och ingenting minns

Min son mitt barn
min älskade vän

Du ger mig sån glädje
du är alltid den

Som griper mitt hjärta
jag önskar all lycka

Att vägen är kantad
med kärlek smycka









Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2008-12-08 22:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vad är väl som den kärleken, mycket fint skaldat detta!
2009-02-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin och vacker text från en moder.
2009-02-09

    Maria Malm
En moders kärlek.
2009-02-09

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!!
2008-12-09

  friheten
Vacker kärleksförklaring till din son,. ge honom den vet jag
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt