Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig så jävla arg

Du gör mig
Så jävla
Arg.

Jag smeker
Dina knappar.
Men njuter du?

Orättvist,
Att du aldrig
Smeker mig
Så som jag
Smeker dig.

Du säger
Att du ska
Sova.

"VADÅ SOVA?!"
"NEJ!"
Säger jag.

Jag är inte klar
Med dig.

"Din jävla fitta!"

Du gör fan aldrig
Som jag vill.

Jag är
Så trött
På att du inte
Lyssnar.

Jag undrar
Hur många
Händer
Du låtit
Ta på dig.

Gör du då
Det dem
Ber dig om?

"Din jävla hora!"

Min ilska
Vill lära dig
Ett och annat.

Jag höjer
Min hand.
Och min ilska
Kraschar ned
Mot dig.

Du tjuter
Och skriker.
Nu får jag
Din respons.

Dock fortfarande
Fel.

"Håll käften!"

Jag slår dig
Igen.

Äntligen
Är du
Tyst.

Men nu
Ömmar
Mina knogar

Och det är
Ditt fel.

Nästa gång
Dödar
Jag dig.

Ser på
När du faller
Från balkongen.

Du ser på mig,
Med glasklart
Öga.

Men Du
Kan inte ens
Gråta.

Du gör mig
Så jävla
Arg.

Datorjävel!




Fri vers av vitsten
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 08:45



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
När jag började läsa blev jag nästan arg, det grova språket och den trodda handlingen väckte ilska.
Men efter de sista raderna ler jag,
jag vet PRECIS hur du menar haha :D
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten