Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvblå sjöar

Dina ögon,
Som duvblå sjöar,
Vill jag bada i.

Innan jag
Bäddar ned mig
I dina smilgropar.

Med dina
Rosenbladlena läppar
Som täcke.

Och somnar till
Din bevingat vackra
Röst.




Fri vers av vitsten
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten