Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ett litet skämtband som heter Nisse Grävling och Destination Kaktus med min kompis Tompa (brukar återuppstå så fort vi två träffas) där vi båda får utlopp för vår barnsliga humor & improviserar fram nödrimsvisor på fyllan


Kristina

(Melodi: En kungens man)
Kristina går på vägen
som går mot stadens bruk
Hon sjunger och hon dansar
för nu ska hon få smaka kuk
För Peter han har lovat
att ge henne vad han kan
Om om han lyckas dunka på
så blir han till en man

Och Peter han tar tag
i breda tasken sin
Han tar tag och kämpar
Sakta han blir blind
Och Peter han tar i
för kung och fosterland
Och kämpar på ända tills
han bryter höger hand




Fri vers av Johnny Joe
Läst 330 gånger
Publicerad 2008-12-09 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe