Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
genom tron har jag fått mycket som jag annars aldrig skulle ha fått


HAN HAR HJÄLPT MIG

Jag känner inom mig, Gud är med mig,
Han vakar över mig, ser mig i varje
ögonblick

Han visar mig kärleken, Han ser till
att visdomen, lär mig att göra det
jag känner är rätt

Han har lärt mig, att frid och stillhet
är ett tillstånd, som är naturligt att
kunna få känna

Han är ljuset i mitt liv, med Honom
som vän, är jag aldrig ensam, Han
finns där alltid, ser mig, hör mig, lyssnar
till mig

I mitt hjärta, känner jag glädje i min
tro, Han har visat mig var jag hör
hemma

Ljuset jag ser, är det Han visat mig,
i varje ögonblick kan jag känna Hans
närhet

Jag vill dela mitt liv med Gud, som ger
mig glädje, lycka och harmoni

Jag vill skriva, berätta om Honom, som
fått mig att vilja leva, om tron som hjälpt
mig, genom oro, ångest, många misstag
och misslyckanden

anits 10 ecember 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-11 00:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för att du delar, just så är det.

Eva
2008-12-11

  Fånga dagen
Fint skrivet
man kan känna lugnet på många sätt
för mig finns en högre makt
men inte enligt det vanliga och det räcker för mig
mvh ak
2008-12-11

  genni VIP
Känns som om du hittat "hem".
2008-12-11

    Madeleine Ågren (Maduska)
Grattis till placeringen!
2008-12-11

  Eaglemountains VIP
Precis så där är det, när man är nära i tron. Och får hjälp med bönesvar. Ibland så prövar han en också. Men det är skönt när han´alltid känns nära .....
2008-12-11

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet vännen.
2008-12-11

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Tack för att du delar med dig... Hälsar vännen Fredrik
2008-12-11

  Elaine.S VIP
Det känns som harmoni för mig att läsa dina
milda fina ord...
2008-12-11

    sunnanvind
Du berättar på ett smittande skönt sätt om din relation med Jesus här, att den lilla i oss kan få känna sån tilltro och hopp i något så stort som Gud själv!
2008-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Han leder oss på rätta vägar för Sitt namns skull, om vi öppnar våra hjärtan för Hans vägledning och korrigering.
Ps 119:105.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP