Citat:
"Man må säga vad man vill om ett syndigt leverne
men det är synnerligen allmänbildande"
/Hjalmar Bergman

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En låttext jag skrev en gång. Som en hylling av mina hjältar

Citat:
"Man må säga vad man vill om ett syndigt leverne
men det är synnerligen allmänbildande"
/Hjalmar Bergman




The Life Of A Rocker

I´m a rocker, I´m a lover
When someone party with me, it´s so exciting
I´m electric and I´m a power
Yeah, I´m like thunder and lightning
I love Kiss, I love Ac/Dc
I love Thin Lizzy and I love Free
Oh, I´m a legend, I´m a superstar
I´m a hardrocker and I´m better then you are

I´m a lover and I´m rocking
I´m a party animal and I´m shocking
I´m a star and I´m flying higher
And I´m hotter than hell, ´cause I´m a fire
I listening to "British Steel", thanks for Judas Priest
And I love Iron Maiden´s "The Number Of The Beast"

Got a beer in my right hand, I´m a superman
Rock ´n´ roll makes my soul fly free
I´m doing the devil sign with my left hand
I was born to rock, it´s my destiny

I´m a rocker, I´m a smoker
Yeah, I´m a clown, I´m a joker
I´m a god and I´m a winner
And I´m a devil and I´m a sinner




Fri vers av Johnny Joe
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-12-11 00:21



Bookmark and Share


  Losnall
Hur kommer du på allt?
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe