Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hitta dit är svårt, att skiljas därifrån... (tack Alvljus, för inspiration)


Drömmars musa


Drömmen djupnar

ser skönheten avtäckas där den knoppande
sträcker sig ur daggvåta marker
hur den fryser nyvaket medan solen varsamt
älskar den till rodnande värme, döper den
i doftande ljus

förlorar mig i känslan

låter mig föras bort på ett singlande löv där det
vaggande faller genom lager av doft, över
ängsmarken där den blygsamt möter prunkande
lövskogs majestätiska grönska

en dröjande kyss möter mina läppar, vacker
som en saga
hon ler med hela sin skönhet, viskar mitt namn
på ett sätt bara musor kan göra


Dvala blir vaka

varsamt för hon mig dit jag hör hemma, upp
till ytan där världen är en annan






Fri vers av Gawain
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-11 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
Som du alltid inspirerar mig...

Jag älskar denna dikt! Det kanske inte var en särdeles konstruktiv kommentar men kanske min gode herre låter sig nöjas med att mitt kvinnohjärta klappar varmt efter läsningen. ;)
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain