Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Och tiden

 

almanackstider

som gått och jag

och tid och du och här

nej jag och tid och inte

 

vi nej aldrig

 

morgonpratat kaffe

arbetsdag och

söndag

 

almanackstid

och jag och vara

en annan fast samma

och ny




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-11 18:10



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Uttrycksfullt! Ibland hänger almanackstiden lite löst
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP