Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Ett litet kommatecken

 

som ur en förtrollning

väcktes jag till liv

ett mirakel

födde mig på nytt

 

hans kärlek

röjde undan vart tvivel

sprängde fram en

outsäglig värme

 

fick livet att blomstra

så att jag orkade

följa honom till

hans sista vila

 

stötta honom i kampen

bli ensam kvar

utmattad till döds

fast överlevande

 

det kan ju inte ha skett förgäves

 

punkt för vår kärlek

satte vi aldrig

men ett litet litet

kommatecken

 

sätter jag nu i denna text. . . . ett litet kommatecken




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-11 20:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Det intet finns som icke vinns av kärleken som lider..." strof från min barndom.
2008-12-14

  Lejonhjärtas poesi
Känslornas poesi, vackert, tungt och berörande.
2008-12-13

  Eva Langrath VIP
Hoppfullt, så är det ett litet kommatecken i evigheten, så ses ni igen.

Eva
2008-12-11

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet, min vän.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP