Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det min mamma varnat mig för!

 

I den knivskarpa
distansens ledarskap

växer vargkäftarna




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-12 10:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så sant....där är det många vassa tänder-utsökt uttryckt av dig som vanligt
2008-12-14

  Eva Langrath VIP
Så sant så sant. Akta oss får vi göra.

Eva
2008-12-13

  Ulf Lagerholm
ja, jag kan naturligtvis bara skriva under!
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth