Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fina med hannibal å pappa

Hannibal å pappa
är lite lika
gud så fint

alltid redo
att lixom slita av ansiktet
och avslöja
saker

titta in och rasera

och tänk sen
hur nogrannt
och förståndigt
de väljer sina offer

herregud, verkligen helt förtjänt
en del ska faktiskt straffas
av någon

visst är det skönt
att stå bredvid?




Fri vers av åkeojag
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-12 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag