Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tablettaskromantik á la tutti frutti


Trasig liten hallonbåt


Förvirrad liten hallonbåt
ligger slagsida trasig bland rev
och korall
läcker sylt i sanden


Palle kuling tar en promenad längs
långa strand, blossar på sin pipa
mumlande en sjömans sång

när han ser en trasig liten hallonbåt
tappar han pipan i havet, kastar sig
raklång bland hajar och tång

sylten skingras och skummet yr

med sin lakritsrem bogserar han
den trasiga lilla hallonbåten upp
på land
sätter plåster på skadan och
bjuder på grillat natten lång

Marshmallows förstås
med läskeblask och Rom






Fri vers av Gawain VIP
Läst 1153 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-12-12 16:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blev godissugen :)
2012-10-03

  La Magnólia VIP
Du fångar fantasin med dina underbara tankevärldar ...
2011-05-03

  Linda CH VIP
Det här är gott godis!
2011-04-03

    mmm...mia
Härlig fantasi, hmm skulle nog bli en bra kortfilm :)
2010-12-05

  Hugh R Freeman
Mycket gulligt ^^
2010-07-10

  Nina Nightwish
Gullig:)
2010-06-17

  SecretGardenofLotta
härligt barnsligt du skriver ; )
2009-07-22

    ej medlem längre
Påminner lite om min "Augustibarnens vardag"
- fast baserat på godis.
Rolig!
2009-02-06

  Eva Langrath VIP
En text att glädjas åt, skulle kunna sjungas. Alla små barn skulle älska den.
2008-12-13

  glasblåsarblå
sött :D
vad glad jag blev, det var jättesött ^^
2008-12-13

  Blåbäret
rader som gör mig sötsugen...härligt skrivet...hallonbåt med lakritsrem (salt då), kan inte bli bättre...
2008-12-12

    ej medlem längre
Vilken söt. :)

Slutar aldrig att förundras över din kreativitet och fantasi. :)
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP