Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tenk


jag har jobbat 3 år på denhär dikten

mina knotor
nej, jag menar kotor. tror jag.
jag har svårt att stå rakt, svårt att sitta rakt.
mina ryggkotor sitter snett men det är inte mitt fel.
dessa människor får mig att ligga snett
ge snett, snea. min tunga jacka
en fasad.
en fasan, som blir en svan. man får väl drömma?
dom får mig
från att dömma
dom får mig att ge nåt jag inte har egentligen
nåt jag inte klarar av att ge, men jag har inga val
dom placerar mig ju, dom kallar mig trasig
och dom kallar mig dum
kanske är jag det
men jag låvar, jag väljer inte att få gåvan dysleksi
och jag rättar inte varande fel
men jag skrev fel i början, jag menar knytor,
knytnävar. skyggknytor.




Fri vers av fönster
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-12-12 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster