Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag misslyckas alltid. precis som alla andra, till slut.


jag städar

jag eldar inomhus
jag eldar inomhus så jag äntligen kan bli av med din doft.
hah!
jag damsuger
jag damsuger för att få bort dina hårstrån från golvet, från sängen, från bordet, från stolen.
sådetså!
jag tömmer lådan under sängen
jag tömmer lådan under sängen på kläder jag knyckt av dig för att minnas dig bättre och för att ha något att ta upp och lukta på när jag vaknar mitt i natten och bländas av kolsvarta ensamheten.
fan..
jag borstar tänderna
jag borstar tänderna med jordgubbar och choklad för att minnas hur du smakar.
åh, herregud.
jag tvättar mina händer
nej, jag ljög. aldrig sen sist du höll mig. aldrig. där går ändå gränsen.
vadå jag är inte besatt,
jag bara vet vad saknad är.




Fri vers av fönster
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-12 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster