Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frågor som kom över mig ikväll


FRÅGOR I KVÄLLNINGEN

Finns det något som jag lärt mig,
som aldrig tynger ner?

Finns det något som jag tar i,
som sen vill stanna kvar?

Om solen verkligen slutar lysa,
hörs inte fåglarnas sång längre
då?

Om ljuset i min blick försvinner,
har min tro då tappats bort?

När jag längre inte vill, för att
orka lite till, är då allt som varit,
glömt och borta då, för alltid?

anits 12 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-12 21:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Allt som har varit kan aldrig försvinna...för du har funnits, och du har betytt något.

Jag tycker att du har skrivit något underbart bra här...applåder!!
2008-12-14

  Larz Gustafsson VIP
The answer, my friend, is blowing in the wind...

Skämt åsido, så tror jag du finner svaren i Skriften.
2 Tim 3:16-17
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP