Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långa nätter då gryningen kom först, förvåningen sist utsikten gör sig först när avståndet är lagom...


Det är vackert att leva


Vädra min kära
öppna dina fönster på vid gavel så
kvalster och annat kommer ut

skaka täcken, smiska kuddar
- låt friskluften göra sitt

blås ut
andas in


Sen kan vi ombonat vila
bland bolster av dun
prata som vi gjorde långt
innan världen kom hit


bädda älskling, för två

inatt ska vi sova först när
solen gått upp, sen ska vi
älska tills dagen är sen






Fri vers av Gawain VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-12-13 00:07



Bookmark and Share


  TystnadTalar
mycket vacker!
2009-04-24

    ej medlem längre
Suveränt!
2008-12-18

  glittertindra
en text som lägger sig dunmjukt i sinnet.. :)
2008-12-14

  Eva Langrath VIP
Så gott livet då blir. Tack för att du delade dessa ord med oss.

Eva
2008-12-13

  Fånga dagen
mycket vackert och kärleksfullt
mvh ak
2008-12-13

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart
2008-12-13

    LadyFool
en bild av en tidig vårmorgon, en solig vinterdag och en ljummen sommarkväll, allt i ett och du draperar mig med ett harmoniskt intryck..

väldigt vacker tycker jag att denna är :)
2008-12-13

  Peter Matsa
"Långa nätter då gryningen kom först, förvåningen sist"
Bara det...
Så ombonande och ordnande först ... sen börjar livet.
Helt suverän, man blir glad!
2008-12-13

  Blåbäret
låter som en underbar ordning...en text att bli kär i...ljuvlig
2008-12-13

    sleepwalking
En sådan vacker bild du målar upp,
och så vackert du beskriver den!!!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP