Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse

 

alla har behov

av bekräftelse

för

någon räcker det med

ett leende

för

en annan räcker inte

hela världens

strålkastarljus




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-13 13:26



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så sant så sant olika äro behoven. Ett stort ledende får du av mig.

Eva
2008-12-13

  Åsa Gustavsson VIP
Jag tror att du blir glad av ett leende...

;-)
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP