Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen, deprimerad och så oerhört sårbar

Känner mig ledsen, deprimerad och sårbar.
Vet inte säkert varför
Med mina frusna händer
skriver jag nu detta.
Är så galet förälskad i dig
Men vet inte hur jag skall göra.
Du pratar om en massa obetydligt
Vill hellre att du viskar hett i mitt öra.
Havet är upprört och fåglarna flyr
likt havet känner jag mig.
Vill ej vänta så länge på att se dig igen
Snälla, möt mig här
Vid havets kluckande vågor.




Fri vers av Jacqui
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text som avslutas med en mild och ömsint vädjan. En mycket fin beskrivning av det som vi alla kan känna lite till mans och kvinns. Längtan efter något eller någon som verkligen Berör...
2008-12-13

    deb8
Fin text om längtan och smärtan därimellan....
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Jacqui