Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter moln i mörkret


Spejar

I natten ser man

inga moln

flyta förbi på

svart himmel

Så förgäves spanar

jag efter molnen

som finns

men inte syns

 




Övriga genrer av Njord
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-13 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nattmoln ser man bara om de skymmer nattljus. Liksom mörkerkänslor skymmer ljusa känslor
2008-12-14

  Rune Thorsell
Jag trivs som fisken i vattnet då det är fullmåne. Tyvärr händer det emellanåt att månen inte syns alls på grund av molnen som inte heller syns.
2008-12-13

  Miss Mod
Fint, mörkret finns alltid, i allafall för en del.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER