Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastrationsrädsla

Baklänges

i en värld
som tippar
framåt

värjer jag mig
från likformigheten




Fri vers av Kikhorion
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-14 01:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
själv har jag hellre tomtar på loftet än ägg i mössan, här syns en man på bild som kombinerar dessa två företeelser, gott
2008-12-20

  Fredric
Härligt.. Hatar likkistorna.. Formens död!
2008-12-14

  -Jokke
bra det.. tråkigt med enfald
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion