Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit av pennan

Du får mig att le med varje ord.
Mitt blod pumpar i extas varje gång du skriver.
Dina tankar ekar i mitt inre.
Låt oss gro vingar och segla högt bland molnen.
Där blickar inte nås och glåpord inte hörs.
Där solen möter mörkret.

- Där stjärnor reflekteras i dina ögon -

En nyfikenhet vilar i min blick.
En fjäril sveper sina vingar om mitt hjärta.
Du är en poet formad av de finaste av tårar.
Mina tankar försätter mig i nattligt rus.
Men det finns en fråga som går på repeat.
En fråga jag grubblar över, dag som natt.







- Var kan jag finna dig? -




Fri vers av Dimman
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 13:26



Bookmark and Share


  H Alsten
Älskaren
2010-01-12

  Miss Mod
Vilket jättebra oväntat slut!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Dimman
Dimman