Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När klockan tickar och taket spricker upp

Var har du tagit vägen
Min mörka ängel
Har du lämnat mig i famnen
På den svala flingan

Den frostar min själ
Den fryser mitt hjärta

Jag saknar din värme
Min vackra ängel
Kan du inte hålla om mig
Så som dom gör på film

- Minns du, älskling? -

Lågan i dina ögon
Din brännande blick

- Kommer du ihåg det, älskling? -

Hur du var vaken dag och natt
Limmade varenda pusselbit på plats
I mitt atombombade hjärta
Du fann varenda spillra

- Jag saknar dig, älskling -

Men jag måste ha skurit dig
För du försvann för länge sedan
Förbannade hjärtekross
Jag har så vassa kanter...







- Minns du mig, älskling?




Fri vers av Dimman
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dimman
Dimman