Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökenblomman

Solen bränner hål på min hud
Marken spricker upp
Ut flödar ångan, likt kväve på flykt

Här kan inget leva
Bara onaturliga små varelser
Som krälar, släpar och sliter sin väg mot skugga

I denna oändliga öken
Där ingen människa kan sätta fot
Växer endast gröna, taggiga, missformade blommor

Blommor som sällan vattnas
Där dropparna tränger ut från dess kropp
Och bildar sylvassa nålar

Akta dig för ökenblomman
Den kan tömma dig på blod

- Akta dig för kaktusen! -




Fri vers av Dimman
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dimman
Dimman