Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömn.

saker vi älskade när vi var små
ger mig ingenting idag

du såg allt det vi alla skrek efter
hur skulle jag förstå?

i ensamheten tömmer jag mig själv
på de små ting som sakta lett mig hit

den vackra sången som vandrar omkring
längst gator och torg, lukten och ljusen
där ensamheten får möta sin första kärlek

här saknar skrattet nattens ironi
här somnar vi




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock