Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisen skrattar

Har ni hört, jo jag ska bli polisanmäld för förtal,
bah, säger jag, polisanmäl du bara, jag har allt kvar som du skrev till mig,
det är sparat och arkiverat, i ett litet fint skrin.

Där finns alla orden du skrev,
du som påstod dig vara en vän,
du som påstod dig förstå,
varför blev du då sur,
när man sade emot.

När man inte gjorde som du ville,
då fick du världens dille,
sökte upp mig med ljus och lykta.

Men polisen skrattar åt dig, bakom din rygg
de tycker du är sjuk, de tror du fått psykbryt.

Säkert tänker de när de hör din röst, åååh nej inte denna pest.

Byta alias och mailadresser, det är vardag för dig
har du verkligen inget annat att göra i ditt liv, än att förstöra andras i tid och otid.

Jag är inte ensam av att ha drabbats av dig,
inte lär jag vara den siste heller.

Börja leva ditt eget liv, istället för att förstöra andras i parti och minut.
Kanske skulle du må bättre då.




Fri vers av Hugos matte
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-14 20:11



Bookmark and Share


  CharlieShane
Så ledsamt med såna människor.. Bra formulerat och uttryckt!!
Hoppas du har blivit fri ifrån denne!
MvH Bojan
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte