Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väverska

Varp
Och inslag.

Spinrock
Och skyttel.

Gåsögon,
Munkabälte
Och rosengång.

Sammet,
Silke
Och satin.

Jag tycker om
Hur du väver

Den jag är.




Fri vers av vitsten
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-15 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten