Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även edens lustgård lär möta sina höstar, men förlorar inte sin skönhet för det


Vårkänslor på ålderns höst


Två små händer i mina
varma av en kärlek som kommer
djupt inifrån

en blick
ett hjärta

tystnaden vrålar rakt ut, luften
stormar trots att allt står still
blodet rusar
trots att vi känt varann
så länge nu


där står jag, drunknar i endorfiner
med dina små händer i mina
skrynkliga av ålder men inte desto
mindre varma och söta för det

tvärt om älskling
tvärt om






Fri vers av Gawain
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-15 13:09



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
En dikt skriven i klassisk anda!
2008-12-16

  Saramaria79
Så underbart varmt, ljuvligt och innerligt!
2008-12-15

  Fagra
tänk att få bli gammal med sin kärlek. underbar tanke och ett fantastiskt språk!
2008-12-15

    ej medlem längre
*ler*
Värme, kärlek - nära och äkta... Ord som smeker hjärtat. Underbar kärleksdikt, den bokmärker jag! :)
2008-12-15

    LadyFool
man kan endast hoppas att det är en själv som står där på ålderns höst med levnadsrynkor och kärleksfulla ögon.
Det är nästan som en liten film som spelas upp, där par som levt tillsammans i 40,50 och ofattbara 60 år fortfarande påvisar samma starka känslor genom en blick lr lättaste beröring.
2008-12-15

  mare VIP
Viken vacker skönhet.......
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain