Akrylbild och foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrylbild och foto Ulla T


Allt har sin tid

 

smärtornas och sorgens 

långa väg

 

slutet

 

andra tider

stundar kanske

 

början

 

allt har sin tid

det som är gjort

 

är gjort

 

det vackraste 

kvar inombords

 

evigheten

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-15 14:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "5 uppmärksammade texter" !!!
2008-12-15

  Eva Langrath VIP
Underbara ord till tröst om den svåra sorgevandringen.

Eva
2008-12-15

  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-12-15

    ej medlem längre
Foto och text i fin harmoni:)
2008-12-15

  Bibbi VIP
Helt underbara ord som ger hopp och tröst.
Bokmärke.
2008-12-15

    Scribble
Allt har och tar sin tid,
tålamod skulle hjälpa, sägs det!
Men bevara väl det du redan har!
Må gott/S
2008-12-15

  Eaglemountains VIP
allting har sin tid, allting tar sin tid, att sörja, att minnas det fina, att finnas .....
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP