Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när slutade döden vara ett befinnande värt att dö för?

Mitt i utkanten av förorten
där fostrades vi som aldrig gav upp
den tron är förintad nu


glömde vi bort att lansera
Kallt kaffe och varma vindruvor?

och i det iland vi en gång föddes
blev vi så enade att vi smälte
när slutade döden vara ett befinnande värt att dö för?

någon kokade våra skallar
tills ångorna svepte oss bort





















Övriga genrer av Fmaj7
Läst 558 gånger
Publicerad 2005-08-18 23:19



Bookmark and Share


  Lola
"Recuento".... eller recuerdo, kanske?
2006-03-07

  Smultris
*Läser och läser och läser*
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fmaj7