Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Votum

Vi har fått ett 'votum', ett löfte
av Jesus, Guds son.
Detta 'votum' ger oss kraft att leva
se fram mot det ljus som väntar.

Människosonen dog på korset
bärande våra skulder,
vårt lidande och vår ångest.
Allt detta för att vi en dag
ska få se Guds härlighet.

Detta 'votum', att vi en dag
ska få se Honom,
vår Frälsare.
Att vi får evigt liv genom Jesus död
på korset.
Detta 'votum' gav Han till oss.

[votum; från latin: åsikt, uttalande, löfte].




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-17 22:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är för mig en gåva
att ha en tro, och hans
löften till oss känns imitt
hjärta så skönt och fint
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP